Без назви

"Мила, добрий ранок!"            
"Добрий ранок любий!"
"Кохана, давай зустрінемось на каву?"
"Я залюбки, але не можу"

"Сонце, тебе щасливою зробити, це моя задача!"
"Дурник, не сміши, я перезвоню"
"Нарешті вихідні, нарешті я тебе побачу"
"Любий, вибач, я до бабусі йду"

"Золотце, я заберу тебе з навчання"
"Не треба рідний, я сама дійду"
"Я так втомився від твого мовчання"
"Коханий, потерпи, я потім поясню"

Ось так було, немало років
Осьо так минали, ночі й дні
Хтось чекає, а хтось по світу бродить
Не зная сам, що собі знайти

Втрачая те, чого так бракувало
Не цінять те, про що мріяли завжди
Зазвичай, не близькі на першом місці
Зазвичай, я "досру", а потім Ти!


Рецензии