Двадцать первое. Ночь...

Двадцать первое. Ночь. Понедельник.
Twenty-first date. The night. It is Monday.

Очертания столицы во мгле.
Outlines of capital in mist.

Сочинил же какой-то бездельник
Has composed an anonymous idler,

Что бывает любовь на земле.
That a love on the earth just exists.

И от лености или со скуки
And because of what it doesn’t matter

Все поверили, так и живут:
Have believed all and been living so:

Ждут свиданий, боятся разлуки
Dates awaiting and fearing bad letters

И любовные песни поют.
And about love singing the songs.

Но иным открывается тайна,
But for someone are opened a secret

И почиет на них тишина...
And acceptable also a peace…

Я на это наткнулась случайно
I have met accidentally with it

И с тех пор все как будто больна.
And I’m ill seemed all time long then since.


Рецензии