Де та душевна простота

Де та, душевна простота,
В якій приємно потонути,
Ну де ж та щирість.. й доброта,
Яку так хочеться відчути.
Одна лиш злоба навкруги,
Забули ми як треба жити,
Нема вже тої простоти,
Нема й кого вже полюбити,
Нема кого..
Бо добрий любить серцем,
А злий його розірве на шматки,
Йому байдуже,чи любити
Від цього постраждаєш лише ти..


Рецензии