Серед головного

Мерехтить. Сп'янілі й недоречні
Хтиві всмішки й нетривка хода.
Запахи: парфумів, сексу й сечі.
В'ялі погляди. Брудна вода.
Руки. Тягнуться до тебе. Всюди
Тихий спів і стогони вологі.
Посамотлені холодні люди
Не свою вилизують підлогу...

Ти ще теплий, хлопче, ти ще теплий!
Ти ще в повний зріст і все таке...
Ти тікай... Бо ми - раптово мертві,
Закохаємо в цей сором і тебе.
Ти тікай від п'яних до п'янкої...
Від живучих до живлющої тікай!
Най вона обурення загоїть...
Тільки, чуєш, ти її тримай.


Рецензии