Бентежиш мою душу 13. 01. 2014

Ти знову їдеш у вагоні,
Тримаєш телефон в долоні.
На кого дивишся, скажи,
У соц. мережах - куражі?

Я теж в екрані, теж дивлюсь,
З коханням болісно борюсь.
Ти кажеш - "Шансу не буває..."
Моє життя без жартів грає.

Я не кохала, та тепер
Протерла нервами паркет.
Блукаю від стіни до краю,
Шукаю в мріях твого Раю.

Ти зовсім поруч, недалеко.
Кидаю чергову монету -
Іти, чи ні, нахабно, в сни,
Відчути райдужність весни?

Та ні. Не можу. Я боюсь.
Дивитись в очі не берусь.
Відображають в собі небо,
Моя осанка в них - ганебна.

Чому мовчиш? Скажи хоч щось!
У серці хлопця чи знайшлось
Нахабній місце у куточку
Змотатись кішкой у клубочок?

Посвящается Попутчику.

Автор картины - Sanjuan Chelin


Рецензии