Самиця в моему тiлi

* * *
Самиця в моєму тілі
Бере Твій слід.
Твій запах
Лоскоче їй ніздрі
І змушує божеволіти
Самотніми ночами.
Виттям вовчиці
На місяць позначаю
Упертий пошук Тебе.
Щоб зустрівшись на мить,
Розбігтися знову.
Навіки?


Рецензии