Вiд хати до хати...


Кожній родині бажаю Любові,
Надії та Віри, щасливої долі,
Затишку в оселі, у серці тепла,
Щирих стосунків, у скринях добра.

Хай лине до Бога відверта подяка
За те, що ми маєм в житті та у хатах!
Хай світ процвітає не лише в Різдво.
Славімо Христа і Матусю його!

Від хати до хати, Коляда, хай ходить,
Хай в двір  добрі люди з козою заходять!

 
Коза - символ плодородия


Рецензии