я чекаю тебе

Вже так ,як є .
минає час.
Печаль і сум -забрало літо,
Ні , вже не плачу,
все -гаразд,
мої привіти особисті...листи ,
як, привід роздумів моїх ,
про суть життя-основу вбивства...
Занадто пізно- для прости,
якщо нещасним народився.
Ніколи"тихо"не кричи,
цілуй їй руки,цілуй чоло,
бо ,я -так хочу...
мій ексцентричний тип характеру,
думки з минулого лоскоче...
тому так солодко я згадую,
сама,одна завжди щоночі


Рецензии