Тихо!!!

Тихо! Сьогоднi мєнти в бронєжилєтах
То оперативна розробка мєнтов
В законє мафії I многiє лєта
В засадах вєзєнiя в тiнi кустов.
Калаша без патронов, кобура без нагана,
Традиційно: часник, огiрок…,
Погляд блукаючий нетверезоп’яний,
I не чiпай його, бо оформлять на срок.
Честi нема окрiм честi мундира
Пика свиняча аж капає сало…
От де сюжет iз Мойдодира
Пьють кров народну та все їм мало,
Бо мозку немає, МЄНТ алiтет звiра. 

   


Рецензии