Отставка

ВІДСТАВКА

Ти розумієш, справа в тому,
Що я ніколи і нікому
Не дозволяла бути паном
Над власним виплеканим станом.

Твої безглузді намагання,
Бо толерантність - не вагання.
Не розумієш мою мову?
Я на твоїй повторю знову:

Під три чорти йди, парубоче,
І не з"являйсь мені на очі.
Хоч перевір, хоч йми на віру -
Ти розбудив в ягняті звіра.


Рецензии