сивина батьк в

Вчора   було  тепле  літо
І батьки  були в  цвіту.
Наче  спілий колос  жита,
Наче  пасіка в  меду.

А  тепер настала  осінь,
Сивина  торкнулась їх,
Наче трави в срібних  росах,
Наче  їх  присипав  сніг.

І  сьогодні   батьки  у  сріблі,
У  їх  косах  сивина.
Сизим  голубам  подібні....
І у  цім не їх  вина....
      12.01.2014


Рецензии