Твоэю буду

Чашка чаю у руках,
подих вітру у волоссі,
я завжди буду у твоїх думках,
немов би сонце у колоссі.

Завжди знатиму, що ти мій,
того, що подарувала доля.
І навіть,коли сонце заходитиме за обрій,
я подарую тобі свою волю.


Рецензии