Iлюзiя

Все наже життя - суцільна ілюзія,
одного автора придумана фантазія.

У кожного ж своя історія:
можливо пристрасна поезія,
а може довга і смішна комедія,
але буває і трагедія...
у кожного своя ідилія.

Ось така вже життєва іронія,
у кожного із нас своя фантасмагорія!


Рецензии