***

Звідки я знаю, що буде далі...
Що за намисто у Смерті на пальцях?
Звідки я знаю, куди поринають
Мрії мої на життя моє "вічне"...


Звідки я знаю, куди я полину?
В землю, у гріх, чи одразу на небо...
Прах мій розвіється,діти згадають.
Може, прийдуть до моєї могили...


Буду літати я над Землею,
Пташок побачу у небокраї.
Звідки? Ну, звідки? Ну, звідки ж я знаю,
Де те намисто я розпізнаю?


17.12.13


Рецензии