По ту сторону...

По ту сторону егоїзму,
Ми живемо в епоху реалізму.

І кожен думає про своє особисте нещастя,
мріючи попасти у країну Безчасся.

Сірі і сумні колони людей,
усі вони шукають на питання відповідей.

Але чомусь ні в кого немає нових ідей,
бо кожен несе себе неов трофей.

Тепер уже напевне не придумають панацей,
і зникне з мапи життя гордості ліцей.

Ми застрягли в епоху подібностей,
де не відшукаєш нових індивідуальностей.


Рецензии