Час иде

Як життєвою низкою, шляхом,
Ляже вечір на сиві роки.
І вночі, наче змореним птахом,
Прилетять знов до мене думки.

Забринять, у душі вересневій,
І покличуть, у зоряну ніч.
Прилетять, журавлями до мене,
Як в сім’ю, мені рідних облич.

І мрійливою казкою, спомин,
Нагадає стежину одну.
По якій я, у місячну повінь,
Сам за щастям, пішов в далину.

      03 січня 2014 рік


Рецензии