Коханний!!!

КОХАННИЙ ТИ ЗРАДИВ,ТИ ЗРАДИВ ,
ТИ ЗРАДИВ МЕНЕ,ЦЕ НЕ СМіХ.
ЗУМіВ ТИ КОХАННЯ ПРИДАТИ,
АЛЕ ТИ МЕНЕ НЕ ЗБЕРіГ.

ТОМУ, ЩО ПіШОВ,ЗА ЧУЖИЙ ТИ ПОРіГ.
КОХАННИЙ, КОХАННИЙ, КОХАННИЙ,
КОХАНИЙ, ТИ ЩАСТЯ ДЛЯ НЕі  і ГРіХ ,
ТОМУ ЩО КОХАННЯ МОГО НЕ ,ЗБЕРіГ.

КОХАННИЙ ТИ ЩАСТЯ ДЛЯ НЕї,  і ГРіХ,
НЕХАЙ БУДЕ ПОРУЧЬ З ТОБОЮ,
ЗРАДЛИВИМ  і СЕРДЦЕМ Й ДУШОЮ .
МОЇ ПОБАЖАННЯ, і ГОДі.........

ЖИТИ МЕНі , В ЦіЙ  ЛЮТіЙ ПОГОДі . .
КОЛИ Я  ПРОЙДУ ПОМіЖ  ТЕБИ.......,
ЩАСТЛИВА З ДРУГИМ ,НЕ З ТОБОЮ,,
НЕ З ТУГО і ЖУРБОЮ................

ТОДі  ЛИШ ДіЙДЕ  ДО ТЕБИ,
КОХАННЮ!!! ЗРАДИ НЕ ТРЕБА!!!.
КОХАННИЙ! ТИ ЩАСТЯ ДЛЯ НЕї  і ГРіХ ,
МОЇ ПОБАЖАННЯ, і ГОДі.............


Рецензии