Розрахунки дол

Пішов із цього світу...він був не для нього.
Ніхто не казав в останню секунду "зупинись".
Пройшла ще мить, не врятував життя свого.
Навкруги шум, крики життя, що не збереглись.

Дотиком руки можна зігріти, але не сьогодні.
Всі чомусь плачуть, а при житті боялись підійти.
Я добре знав його, тепер на темному він дні.
Чому ж вирішив безглуздо так піти?

Де дівся страх зробити щось не те,
Коли щось дико рве із середини?
Може десь там у кращий світ піде...
Усі близькі цей вчинок до кінця й не зрозуміли.

А так хотілося забуть, щоб біль не мучив всіх ночами.
Мільйони спогадів розбились на уламки,
Не хочуть вірити, все борються із тими почуттями,
Колись все охолоне, та вже закриті двері на всі клямки.

© Copyright: Олександр Ярмолюк, [11:56, 7.02.2013]


Рецензии