Якби...

Якби не бив
А ніжно обіймав
Якби не трахав ти бездушно
Якби ти робив те що обіцяв
Не було б того буздущща
Якби ти міг хочі на хвилини...мене зрозуміть
Якби ти зміх почути мій голос...
Якби ти мене любив...
Такого б не накоїв.


Рецензии