Бий мене бий...

Бий мене сильніше бий
Бий так сильно як любиш мене
Бий скоріше..бий
не зволікай бий,бий
Нехай кров піде нехай обличча буду сине..
Бий мене бий...
Бий так щоб полегшало мені
Бий ніжно бий
Я так хочу...бий сильніш...
Щоб рани залишились...
Можешь вбити...тіло нікому не потрібне
Душу залиши собі..
Вона не винна
Винна я...ото ж бо бий мене бий...благаю


Рецензии