Життя

Краще писати вірші
Читати книжки
І не від кого нічого не чекати.
Бо марно...
Прочекаешь так і нічого не отримаешь...
Підеш..Прийдешь...
Ти радий що прийшов...а ось інші ні..
Тебе не цінують коли ти є...
Коли втрачають...не зволікають
Заміну швидше шукать...
А нащо?
Можно ж усе переписать...було б бажання двох..
Коли бажає лише один,а інший НІ
Тоді і починаються..дурниці....
Хтось плаче,Хтось сміється...
Комусь все одно...
А хтось готовий на все піти...аби пробачили
Зрозуміли....
Хтось...Хтось...чи люди,чи тіні їх...незрозуміло.
Хтось хоче піти так далеко..щоб не знайшов ніхто
А хтось хоче жити поряд з тим од кого біжить...
Хтось...а може це хтось ми?
Ти та Я...
Ці хтось...хто однин будує...інший руйнує....
Хтось....нехай буду хтось...нехай...


Рецензии