зачепила ос нь маму...

Зачепила  осінь маму:
Срібла  в коси  додала.
Ну а  ще недавно,влітку,
Мама  русою  була.

Повплітала пасма  срібла-
Стала  срібною  коса.
Та ні  трішечки не  зблідла,
Не змарніла вся  краса.

Тільки  мудрості  додала,
Також  зрілості років...
ЇЇ  здалеку  впізнала
І  почула  її  спів.

ЇЇ зовнішність із  сріблом
Ще солідніша  тепер.
Вже й  до  зіроньки подібна,
Що  світила  й  світить в  змерк.

Що ти,осене,зробила?
Нащо  срібла  додала?
Нащо  пензлем зачепила?
Й  вже не  руса  ,як була...

Нащо  пензлем зачепила,
Повплітала  сивину?
Що ж ти,осене ,зробила?
Маю маму я  одну!

            14.01.2014


Рецензии