Зун шивдал хьиз

Зун шивдал хьиз, пурар яна далудиз,
Вахтуналла, четинвилер алудиз.
Мугьман жез кIанз Тарих лугьур халудиз,
Шииратдин рекье ава, рекье зун!

Вахтуни зун гваз катзава селди хьиз,
Заз кIанзава къуллугъ ийиз элди хьиз.
Илгьамдалди рикIер секин целди хьиз,
Гагь – шад яз, гагь йикье ава, йикье зун!

Вахт – са затI я, эвел, эхир авачир.
Яшар артух хьунихъ зи вил галачир,
Сурухъ къекъвез, дуьньядални алачир,
Гагь векь ягъиз, векье ава, векье зун!
!


Рецензии