Залетiло на село НЛО...

Залетіло на село НЛО
Сподобалось НЛІ на селі
Цілий місяць братани з НЛА
Не змогли полетіти з села.
Бо оті пацани з НЛИ
Увесь місяць з Іваном пили.
Зеленіли поля за селом
Позеленішали й ті … з НЛО
Та вже потім і сталося зле
Не сподобалось щось в НЛЕ
Наш Іван … найкрутіший з села
Зненавидів того НЛА.
Бігав, лаяв його по селу
І … болгаркою пиляв НЛУ
Все до двору тягав з НЛИ
Бо такого нема у селі.
І казав Іван, я втік з НЛА,
«З НЛА того, як з козла»
Ледь знялося напів НЛО
Вже не зглянеться більш на село.
Бо ж не знали оті…, в НЛІ
Що заліза вже нема на землі.
Кінець байці …як і те НЛО
Все залізо з держави сплило.
P.S. І не знає ніхто на селі
Що потрібно було НЛІ.
От і бачать земляни в містах
Як якісь пів тарілки літа
Хай їм зась, і хай знають які
Є Івани у нас – кріпаки.


Рецензии