Душа

Душа, мабуть, це завжди вільний простір,
в який кладуться подихи життя,
що містять щастя, радість, доброту, краплини злості..
і обумовлюють твоє буття.

Душа, мабуть, це вирій розуміння,
це неповторність кожного їз нас;
Тривожність щирого стремління
любові й щастя зберегти запас.


Рецензии