***

Тієї зоряної ночі
Тебе неначе не було,
Дивилась в твої чорні очі,
Цілуючи твоє чоло.
Ти був чужим,
Ти був далеким,
Зі мною був,
Але не мій
Як в обрії зника лелека,
Твій образ вислизнув із мрій...


Рецензии