Давай вкрадем у долi час

Давай вкрадем у долі час,
Якщо вона не подарує
Одну-єдину мить для нас,
А далі – хай усе руйнує.
Давай вкрадем у долі день,
Нехай вона нас проклинає.
Ми заспіваєм їй пісень,
Яких ніхто іще не знає.
Давай вкрадем для нас життя,
Бо нам вже нічого втрачати,
Назад немає вороття,
Залишилось одне – кохати.
Та навіть того, що ми вкрали,
Нам буде все одно замало.
У тому є уся трагічність,
Що ми не можем вкрасти вічність.


Рецензии