Negjq cnb? pfnj yf fyukbqcrjv!!!

I'M TASTING BLUE AND COLD INSIDE
THIS PLACE'S BECOMING VERY WIDE
THIS SQUASH'S BECOMING VERY HARD
FOR CLOUDS YOU HAVE TO SHOW YOUR CARD

FLAT-IRON'S TOUCHING ALL AROUND
AND LOOKING FOR THE DEEP GREEN SOUND
BUT WHITE BIG CRYSTAL THINKS OF DEATH
SNOW BARSES MORE, RED WINDOWS LESS

02.01.14


Рецензии