У мене батько депутат...

У МЕНЕ БАТЬКО – ДЕПУТАТ
В НЬОГО ПИКА ЯК МАНДАТ
ВСЕ МОЖНА VIP ПЕРСОНI!!!
ВIН ЯК ПАХАН НА ЗОНI!
У ЙОГО РIДНОМУ СЕЛI
З КУМОЙ ПIД КIРОМ НА МЕТЛI,
НА ТАЧЦI ВНЕДОРОЖНIЙ
ПО УКАЗIВЦI БОЖIЙ.
А БАТЬКА Я СВОГО ЛЮБЛЮ,
ВIН ДУРНИЙ, ТА Я ТЕРПЛЮ
СТАНУ ДЕПУТАТОМ,
ТАМ В “ЗЕЛЕНИХ” ЗАРПЛАТА.
А Я ЙОГО НЕ СЛУХАВ
ВIН ВИТЯГНУВ ЗА ВУХА…
ВСIХ  КУПИВ ЗА ГРОШI,
ЛЮДОНЬКИ ХОРОШI.
ЯКБИ НЕ БИДЛО БУВ НАРОД
НЕ ВИРIС БИ ЯК Я – УРОД.
ТА ЦЕ НЕ МIЙ, А ЇХ УДЄЛ… ,
НЕ ДЕРЖАВА – БЄСПРЄДЄЛ!!!
ЛЮТУЮТЬ ВСI: МЄНТИ, КЄНТИ…,
А В “ПIДНЕБЕСНIЙ” ЛЬЮТЬ “ПОНТИ”.
ЗАКОН ОДИН – ДЛЯ ВЛАДИ,
ЗА БЄСПРЄДЄЛ ТА ЗРАДУ!
СТАВ Я НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ
БО У МЕНЕ Є – МАНДАТ,
А БЕЗ МАНДАТА
НЕМА ДЕПУТАТА.
ТЕПЕР ГУЛЯЙ ТА БАЙДИКУЙ
ЗА ТЕ ТОБI ВЕЛИКИЙ Х… КУЙ!!!
Й ВЕЛИЧ Є ТА ШАНА,
ЩО ВСIХ ЗАВIВ В ОМАНУ.
ТЕПЕР Я ВСЕ ТА ВСIХ КУПЛЮ
БО СВIЙ ДУРНИЙ НАРОД ЛЮБЛЮ
I ВIДЧАЙДУШ КОХАЮ,
ЦИХ УКРБАРАНIВ ЗГРАЮ.
А ВСЕ, ЩО ЗАРОБЛЯ НАРОД
ДЄПУТАТ НАРОДНИЙ “ЖРЁТ”,
БО ДЕПУТАТ – ЗЛОДЮГА,
А ПРОКУРОР – БАНДЮГА.
ХТО ЗУПИНЕ “БЄСПРЄДЄЛ”!!!
ДЕ НАШ СТАЛIН, ПIНОЧЕТ!?
ХТО ПОКАЖЕ ЇХ “УДЄЛ”!?
ДЕ “ЧЁТ”, “НЕЧЁТ”…, ХТО “НЕ В СЧЁТ”!?
ХАЙ НЕДОТОРКАНЕ ЛИЦЕ
НАРОД НАМ ЦIЛИТЬСЯ В ЯЙЦЕ!!!


Рецензии