Воините на светлината

Слушай вселената: сага разказва.
Пеят във нея кометите пойни.
Скитали нявга, обвити в желязо,
на светлината най-древните войни.

Стъпвали тихо и носели кръста.
Яздели буйни мустанги - пулсари.
Носели накит рубинен на пръста.
Верни били тези стари другари.

Те са пазител на нашата карма.
Те са орисали нашата същност.
Че светлината е тази полярност,
сянката черна която поглъща...


Рецензии