***

Мила, яснії твої очі,
Повні ласки й тепла,
Сняться мені щоночі,
Кохана, єдина моя.

Я без тебе не живу,
Я просто існую без тебе,
Розум мій як у диму...
Мабуть, так просто треба.

Скільки всього вже було!
Ми прожили не мало!
Та серце моє не забуло
Та й ти все уже згадала.

Сенс мій життя - в тобі.
Вибач, прости, кохана,
Помилився я сильно тоді,
Ти була мені Богом дана.

Я хочу повість свою
Прожити усю з тобою
І хочу знов руку твою
Міцно узяти в долоню.

Може даремно шляхи
Ми розвернули у різні боки?
Хочу, щоб знов я і ти
Поряд ішли по житті...


Рецензии