***

Коли на серці в'ється туга,
Ти зізнаєшся у коханні
Вона розгледить в тобі друга
І зневажатиме старання

Старання твої,твої компліменти
Усе,що робиш ти для неї
Тоді згадаєш ті моменти
І епізоди ті веселі

Коли побачив ти уперше
Оту красиву постать жінки
Її тоненьку шию,плечі
Яскраві очі,мов барвінки

У тебе затремтіли ноги
І серце билося частіш
І ти побачив ту дорогу
Але іти ще не спішиш

Дорога щастя,ось вона!
Вважаєш,що спіймав удачу,
Але проблема є одна:
То не твоя дорога,знаєш.

Бо цей життєвий шлях-омана!
Ти заблукаєш там,не йди!
Це називається "кохання"
Себе загубиш назавжди!

Тож,хлопче мій,такий урок:
Ти слухай серце,більш нікого.
Оце важливий в житті крок,
Ти сам збудуєш цю дорогу!


Рецензии