Алергiя на життя

Мені так важко дихати без тебе,
Та і з тобою тяжко також.
То все та чортова алергія
На повітря, що обвило планету
У три шари, та відділило тебе від мене,
Заповнило усі легені окрім моїх
Та дає задихатись. Ти врятуєш мене?
Чи так і стоятимеш поодаль?
Я чекаю твоїх дій, а якщо не дочекаюсь,
То візьми мене за руку та зроби глибокий вдих.
Дихай за мене. Живи за мене повним життям.
Як я не змогла та більше не зможу.


Рецензии
Треба зробити ГЛИБОКИЙ ВДИХ.)

Вадим Мусиенко   16.03.2014 21:56     Заявить о нарушении
Ааа, й справді. Дякую)

Ирена Шкребтан   15.07.2014 11:25   Заявить о нарушении