знесилений

ти в мене гориш досі
ти в кожному перехожому
були ми голодні й босі
а стали чужі та заможні

і в тебе в торбині повнесенько
і в мене на пальцях сріблами
а тільки чомусь, моє серденько
любилося більше бідними

з свободою поміж кучерів
з коханням в руках простягненим
щасливим і трохи замученим
тепер вже воно знебарвлене

тепер вже ні мрій ні спогадів
забілена хата спільницька
втекли врізнобіч пройдохами
не вернеш своїх обіцянок

а як все було, як кохалося
як спрага натхненна палила
забудеться не одразу
бо справжнє кохання – то сила

ми дужі з тобою і вперті
цілуємось на морозі
я буду з тобою відвертим –
ти в мене гориш досі


Рецензии