Песня

Гімн Ізюма.
           ( другий варіант)


Ти, Ізюме,славне місто,
Ти-мій дім, моя сім’я.
Чисте небо, променисте,
Українська це земля.

Ми віками тут зростали,
Рід славетний зберегли.
Землю разом захищали,
Щоб сади твої цвіли.

І нехай тобі насняться,
Води чистого Дінця.
Велич древнього Крем’янця,
І синів палки серця.


Рецензии