Бути iз нею

Все, що не є, мов поїзд по рейках пройде,
Життя - не кіно, хоча воно і в 3-Д.
Світ поглинає безмежна жорстокість війн,
А я насолоджуюсь дотиком її вій..

Все, що було, лежить десь на самому дні,
Без неї століттями тягнуться сірі дні,
Світ поглинає чорна незнаність бездн,
А я не можу без неї.. Не можу без..

Все, що нам треба, - нав'язано нам з ТіВі,
Гроші лежать у церкві на вівтарі,
Куплено все, що можна, і те, що ні,
А я люблю бути з нею у тишині..

Все, що здобудеш, у небо не забереш,
Та справжня любов по суті не знає меж,
Разом із нею себе я не впізнаю,
Бути із нею, значить, бути в раю..

© Паша Броський


Рецензии
Тебе виднее! (Насчёт рая.) :-)))))))))))))))))

Вячеслав Рассыпаев   17.01.2014 04:52     Заявить о нарушении