***

Моє життя пройшло даремно-
Нема чого згадати, чого розповiсти...
Нiкого не образив, поводився чемно...
Нiколи нi за що не довелось вiдповiсти...

Я увi снах лiтав далеко...
Складав немов вiтраж своє життя...
А на могилу мою сiв лелека
I я пiшов у вiчне забуття...

Та я не хочу помирати,
Не знаючи навiщо жив.
Я думав просто ляжу спати...
Та бiльше очi не вiдкрив.


Рецензии