В очах...

В очах ні радості, ні болю,
А чому ж це так? -
Бо ти все забрав з собою…

Забрав усе, що було у душі,
І всі приємні, і не дуже миті..
Залишив мене на самоті,
Ніби не було мене в твоїм житті…

Вже не та мала – переживу,
Цю втрату фізичну, і душевну..
В колонках грає гучно Океанів «Рандеву»,
Та я вже більш тобою не живу…


Рецензии