Наш альбом

В ваших очах  тривога безкінечна ,
Коли дивлюсь на вас  – я бачу океан .
Картина ,що складається для мене - вічна
І вводить подих ваш  мене в дурман .
Поруч із вами шлях мій – нагорода,
Без вас, для мене - безкінечний страх,
І час окутує  в свою тривогу ,
Ковток повітря ,навіть,- означає крах.
Не треба запитань, я прагну тиші .
Для мене тиша з вами – божество.
І крапля кожної розтягнутої миті -
Картина аквареллю – так! - Воно.
Ви любите, коли з плечей моє волосся
Спадає аж до пекла в глибину ,
І світла промінь грає ,як з колоссям ,
Охмілює і вас , й мене одну .
А я люблю дивитись в ваші очі ,
В безодню почуттів , вулкан зітхань ,
Обожнюю впиватись  в небо в ночі,
Коли вривається до нас тиша  зізнань .
Але  повірить вам , у ваші очі  -
Для мене гріх , для вас це знову – гра ,
Ви , одурманивши думки дівочі,ви…
Знову зникли…Зниклий командор.
Із скорення мого – зробили перемогу
Це вам на честь ,а не тріумф обом.
Схилити голову для вас–не мою змоги,
Аби закрити клятий наш альбом.


Рецензии