Це все лише для тЕбе! Для тЕбе! Для тебЕ

І так в житті стається,ми бачимо людей
А час скоріш несеться ,не бачачи ідей
Можливо посміхнеться тобі моє лице
Я не побачу цього ,час миті занесе

Та все ж таки відчую твій дотик і печаль
І серце намалюю побачивши деталь
Деталь твого сердечка,деталь тої душі
Яка не знала місця,в глухій-глухій глуші

Все ж серце звеселиться побачивши тебе
Душа вмить затанцює,кров швидше потече
І очі ті засяють як небо золоте
Я хочу лиш до тЕбе,до тЕбе,до тебЕ

Невже таки настане час миті для того
Аби почути стукіт сердечка і свого
Нарешті я почую,воно наче живе
Воно наче кохає і знову оживе

Воно наче говорить,сміється до тебе
Воно наче не знає,для нас лише живе
Адже тепер без тебе і я не проживу
І ти коли зі мною,тримаюсь на плаву

Коли вже я не в змозі нічого говорить
Ти піднімаєш мене.Йду далі я творить
Йду далі я по стежці під назвою життя
І хто мені завадить,вважаю що сміття

Нарешті я побачу красуню наяву
Нарешті я відчую,кого лише люблю
Тебе моє серденько в житті не відпущу
Я бачу лише тебе, тобою лиш живу


Рецензии