Одиниця сили гумореска

Питає вчитель Славка Кабана:
- Скажи-но одиницю сили нам.
А той стоїть. Як партизан, мовчить:
- Забув, напевне, я. Та точно вчив.
- У чому ж сила? Ти ж учив, згадай!
Або хоч вгадуй, пробуй, не біда!
Ну що за дія ця? Подумай, га!
Що значить, хлопче, вираз: «ем» на «а»?
Згадай перерву. Ти ж чіпав нераз.
То бив Івана, то штовхав Петра.
Хоч Славку в голову не йде ніщо,
Та врешті видав він: - Копняк чи  що?


Рецензии