Корупцiя гумор

Якось ввечір доця Ксеня
 татка здивувала:
- В нас корупція ще є, чи,
татку, зовсім мало?
Що воно таке цікаво?
 Поясни це, тату.
Бо про неї всі говорять.
 Чую досить часто.
Батько довго-довго думав,
 як сказати ліпше.
Про корупцію дитині
 розказать простіше:
- Щоб тобі щось добре дали,
 більше грошей, Ксеню.
Треба іншим певну суму
 класти у кишеню.
- Значить, татку, вдома в нас
корупції немає, -
Ми в кишеню не кладемо.
 З неї лиш виймаєм.


Рецензии
Сподобався висновок...

Бурчак Ворожбянский   10.01.2014 17:08     Заявить о нарушении