250. Ой зима

        Ой зима моя,зима!
        Гарна та біленька ....
        Чому снігу намела?!
        Що лежить пухкенько!

        Де ти взяла тую хугу?!
        Що гуляє в полі?!
        Лишній раз не вийдиш з дому,
        Життя мов в неволі!

        Гарно тим,що мають в хаті,
        І тепло,і воду!
        Щоб не ходить по морозу...
        Та не шкодить вроду!

        Раннє сонечко засяє.....
        Душу зігріває!
        Хай у ній буває свято!
        Й холоду не знає!


Рецензии