Sugrisiu, tu tik lauk

(Жаль страница не поддерживает правописание
литовского языка и особенности шрифта)

Lietaus daina pazadino is miego.
Uzpludo mintys, ryja sirdi liudesys.
Rankos neranda, salia nera nieko.
Kodel as vienas? Kur tu mano ateitis?

Kaip kalnu upe gyvenimas mus nesa.
Jauciuos bejegis, o juk buvau stiprus.
Praveriau langa, man ant veido lasa.
Lietus, toks vesus, toks gaivus

Dar neseniai kazka as taip mylejau.
Nuo sios minties apeme siurpulys.
As jai atidaviau save, o ne zadejau.
O ji pasielge kaip gyvulys

Ir likes vienas as tikejau.
Ne nuodeme yra, mylet.
Tave sutikes as galejau.
Su dziaugsmu i gyvenima ziuret.

Tave gyvenimas taip pat nepagailejo.
Likai tu kaip ir as viena.
Ir musu sielos susiliejo.
Dvi sirdis plaka kaip viena.

Mes budami kartu pamirsom
Apie pasauli, kuris yra salia.
O artimieji, gimines inirso.
Kieno gi is tikruju si dalia...

Kodel dabar as vienas, nakty,
Prie lango, svetimoj saly.
Nor;ciau pas tave su traukiniu lekti,
Dabar, kuri girdziu kazkur toli.

Sugrisiu as, sugrisiu tu tik lauk.
Mylek, kaip myliu as tave.
Ir mano dovanota sirdi spausk
Prie kuno, ji susildys ir primins mane.

Lietutis siltas, o man salta.
Man skauda, bet zinau sugis.
Sodai zydes, aplink bus balta.
Ir mums abiems lietutis lis.

2002


Рецензии