Життя

Життя.Дорога.
Йдеш поволi.
Впадаэш в вiдчай
вiд знемоги.
Там поворот...
I вниз.Все в даль.
А ось кiнець.
Ну все,прощай.

Життя.Дорога.
Нове свiтло.
Не рай.Не пекло.
Та все стихло.
Нi голосiв.
Нi почуттiв.
Лиш думка йти.
Вперед iди.
Збивай об камiнь ноги.
Не стiй.
Кругом дороги.

Життя.Як нiж.
Як тонке лезо.
Його несеш.
Вiд нього вмреш ти.
Хто ти?
Ким був?
Твоэ iм'я.Забуте.
Не знав нiхто.
Не знати буде.

Кiнець дороги.
Пустота.
Пройшло життя.
Пройшло як гра.
А ти програв.
Тобi дорога внiкуда.


Рецензии