Обвуглилась душа у ц моменти

Вростає ніч в міському передмісті,
Прощальне світло заходу в дворах.
Мозок відвідують думки непрості.
Графіт на листі мороку і стовбурах.

Обвуглилась душа у ці моменти,
А їй би радості, як сонця небесам.
Я,   ніч,  ти ...будеш третім,
Хто ціну дасть написаним віршам.


Рецензии