Прохання

Я тебе дуже кохаю!
Я тремчу коли тебе обіймаю..
Ти поруч завжди у мріях моїх,
Не в силах я втекти від почуттів своїх,
Покохай мене, зроби мене щасливою,
Ми разом вип'ем бренді у середині з малиною
А у ночі я обіцяю ми станемо ще блище
І з кожною хвилиною наше кохання буде вище
Я просто божеволію від тебе
Моя душа твою зове
Тіла наші один одного хочуть
Наші серця про любов неземну шепочуть
Я хочу бути поруч і відчувати тепло твоїх рук
Любити тебе поглядом торкатися губами твоїх вух
Відчути подих твій від хвилювання
Адже дорога це не привід розривати кохання
Мені боляче, чуєш повертайся назад
Для цього немає ніяких завад
Тут нічого складного, просто подзвони мені
І в тебе буде кохання як ні в кого не було на Землі
Це буде відбуватися 10 днів не більше
Тому що чим далі тим для мене гірше
Але ти будеш чекати наступного літа
Як я тебе зараз, як темрява світла


Рецензии