Конкистадор

Ти мене змучив, створив невідомо що,
дикі танці моїх гормонів збуджених,
кров лупцює в голову шаленим струменем,
сексапільний дикун, дикий птах,
неприборканий кінь племенної породи...
Шал, подивитись в очі твої?
Краще так помирати буду,
хоча б собі належачи...
а не лежачи, біля твоїх чоловічих ніг...
або вони поміж моїх...
Тебе цілую не я, тільки мої гормони,
моя жіночність підкорена,
твоєю посмішкою, очими подолана...
Ти господар...conqistador...


Рецензии