Мен...

Мені по тобі шепотіти листям,
Нести у далі хмари дощові,
Промінчики сонячні як голки
Колють дерева, зривають листки.
Мені летіти зовсім не треба,
Твоя осінь, мої дивацькі пісні,
Тебе обіймати крилами журавлиними,
Кохатись з тобою хвилями,
Торкатись прохолодним вітерцем,
Цілувати тебе губами достиглими.
Мені тебе кохати осінньою зливою,
Мені тримати тебе долонями гір,
Мені гойдати тебе полями і схилами,
Мені чекати тебе.


Рецензии