вона

Нацьковані пси її слова,
такі ж небезпечні та хижі.
Очі волошки, вуста рожі.
Непохитна стоїть, незворотня мовить.
Краса смілива, жага до життя дика.
Не варто доводити до крику,
до бійки, що не варта сміху.
Яскрава, класична, логічнотямуща,
проте ранима, в думці незрушна.
Стерво та сука.
Краса її мука, сексапільність наука
тому хто кохання задмухав.


Рецензии